Nieuwe uitdaging: fotowand

Nieuwe uitdaging: fotowand


Gisteren voelde ik me niet lekker. Pijn in de buik en hoofd. Omdat mijn rug pijnlijker is dan anders, is het geen optie om naar bed te gaan. Dat zou goed zijn tegen het “griep-gevoel”, maar mijn rug zou veel erger worden. Daarom meerdere aspirientjes genomen en niet teveel zitten. Vandaag gaat het gelukkig iets beter, maar het is niet over. Wat doe je dan? Toen dacht ik aan de fotowand die ik nog wil maken. De diverse foto´s moeten een speciaal plekje krijgen in de trapopgang naar boven. In Blijham had ik onze familie in één lijst, maar dat wil ik nu graag anders doen. Van opa´s en oma´s tot kleinkinderen in losse lijstjes. Lijstjes genoeg, maar verkeerde kleur. Die had ik een paar weken geleden al geverfd. Vandaag heb ik ze eerst weer in elkaar gezet. Dat wil zeggen: voor het verven waren alle achterwandjes en glas uit de lijsten gehaald. Zo kon ik verven, zonder dat het glas mee geverfd werd. Wat bij wat hoorde was nog even een puzzeltje. Uiteindelijk gelukt. Meteen maar even aan het stoeien geweest: hoe moeten de lijsten straks komen te hangen? Ik denk dat ik daar wel uit ben. Nu is het nog een kwestie van uitzoeken van de foto´s. En die zijn er in groten getale. Welke moet het dan worden… Daar ga ik me eventjes mee bezighouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta