Nieuwe route, nieuwe indrukken

Nieuwe route, nieuwe indrukken

DSCN2956     DSCN2983
We gaan een, voor ons, nieuwe route rijden. Weer vele nieuwe, klimmende weggetjes gereden met vele prachtige, besneeuwde landschappen en leuke huizen en vele andere dingen gezien. Tot onze stomme verbazing ontdekken we in de plaats Sjunnen (drie kilometer van ons huis) een heuse skipiste! Nooit geweten, maar we kunnen dus vlak bij huis skiën. Of er naar kijken, als een ander het doet.
DSCN2997     DSCN3029
Verder zien we onder andere een boom die uit een schuurtje lijkt te groeien én we zien een hertje, die vlak voor onze auto vanuit een tuin bij een huis oversteekt het bos in. Nét op het moment, dat Joke het fototoestel uit deed… Tja… Je kunt ook niet alles hebben…
DSCN3027     DSCN3038
Als we na ruim een uur weer in de buurt van Vetlanda komen doen we nog even een paar laatste boodschapjes bij de ICA. We nemen traditiegetrouw, altijd iets lekkers mee naar Blijham: kaas, jam, ronde zoute toastjes en ostkaka. En met een dergelijke traditie moet je toch niet breken? Na thuiskomst lees ik nog even een paar bladzijde van “Stalker” en plaatst Joke nog enkele items op onze website. Tegen zeven uur gaan we naar een restaurantje in Vetlanda. Daar eten we een originele Zweedse warme hap: schnitzel met pommes en rijden we voor de laatste keer van deze vakantie terug naar Rolsberg. Morgen zal het een enkele reis Nederland worden. Even weer wennen, maar zeker ook goed. Weer genieten van de Bouwtehaim én uiteraard Doezel en Åtta. Dag Rolsberg, tot de volgende keer!
DSCN3048     DSCN3049

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta