Nieuwe plek voor de tijd

Nieuwe plek voor de tijd

dsc01785
“Wat een gezoek elke keer, naar de juiste kleur horloge!” Dat kon ook niet anders, want ze lagen op een hoopje in een klein laatje van de ladekast. Het waren er inmiddels zoveel geworden, dat het overzicht volledig zoek was. Vreemd… Maar daar had ik al een poosje geleden iets op bedacht. Er moest maar ergens een plankje komen, waar de horloges aan zouden komen te hangen. Dát zou overzicht geven! Op zoek naar een mooi plankje en die vond Heiko. Het is er nog een van mijn moeder: uit haar keuken, waar ze een stelling had waar vele potten in stonden. Ja, die was goed. De juiste breedte, iets te lang, maar nadat een en ander was uitgemeten was de zaag gewillig. Een beetje bijschuren en er kon geverfd worden. Omdat ik al wist waar hij zou moeten komen, leek zwart de meest juiste kleur. Dezelfde achtergrond als het plankje waar de oorbellen aan hangen. En toen moest er even gewacht worden, want het verf moest uiteraard wel droog zijn. Geduld… Na een dag kon Heiko dan eindelijk het plankje ophangen. Zelf had ik nog eerst een aantal haakjes in het plankje gedraaid, waar de horloges daadwerkelijk aan zouden moeten hangen. Toen Heiko klaar was, kon ik de horloges (vanzelfsprekend op kleur) aan de haakjes hangen. Ja, die tweede van rechts hangt niet goed, maar dat is inmiddels verholpen hoor. Toen ik ze zo naast elkaar zag hangen had ik wel even een momentje van “Oei, je hebt er wel veel…!” Tegelijkertijd heb ik me ook zelf beloofd ze nóg vaker te gaan gebruiken. In ieder geval kan ik nu mooi zien, welke kleuren er zijn en welke ik vandaag ga dragen!
dsc01787      dsc01789

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta