Nieuwe mobiele telefoon

Nieuwe mobiele telefoon


Na de grondige wasbeurt gevolgd door een paar rondjes in de droogtrommel was mijn mobiele telefoon echt weer als nieuw aan de buitenkant. Helaas was het binnenwerk volledig verstoord na deze actie. De simkaart kon uiteraard wel overgezet worden naar een ander toestel zodat ik in ieder geval nog kon bellen en bereikbaar was. Meer ook niet. Daarom gisteren naar de elektronicawinkel gegaan in Tranås en een nieuwe mobiele telefoon gekocht. De keuze is reuze en daardoor is het weer lastig te kiezen. Het belangrijkste is niet de kwaliteit van de camera, meneer de verkoper! Ik wil goed bereikbaar zijn en de nodige apps kunnen gebruiken. Daarmee viel de afdeling met de Windows Phones af. Het moest een Androidsysteem zijn. Het werd een Samsung Galaxy J6. Dat zegt mij helemaal niks natuurlijk, maar het toestelletje zag er goed uit en de prijs was ook goed. Bij thuiskomst de telefoon gekoppeld met het internet via ons wifi en vervolgens ingelogd op m’n Googleaccount. Even synchroniseren en klaar. En hij was niet alleen klaar voor het bellen: alle gegevens van eerder waren terug! Alle contacten, foto’s, berichtjes, mailtjes tot eind oktober. Perfect! Daar werd ik wel heel vrolijk van, want ik was bang dat ik met alles weer vanaf nul moest beginnen. Een grote meevaller! Alleen m’n BankID app werkte niet. Die moest even opnieuw geïnstalleerd worden, waarna ook de Handelsbanken app weer werkte en Swish. Toch hoop ik, dat dit de laatste keer was dat ik m’n mobieltje in de broek laat zitten die gewassen gaat worden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image