Nieuwe keukenmachine getest

Nieuwe keukenmachine getest


Twee dagen voordat we naar Nederland gingen hadden we de laatste boodschappen gedaan. En toen stond hij daar en bleef mijn naam maar roepen: “Joke, kijk naar me! Joke, neem me mee!” Een keukenmachine. Ik had er wel eens met Heiko over gehad, dat dat wel een hele mooie machine is. Gemakkelijk en af en toe zelfs noodzakelijk. Met zere handen is het werken in de keuken geen pretje. En nu stond hij daar. Afgeprijsd. En dat past mij altijd. We besloten om hem mee te nemen (zoals hij vroeg)… Vandaag heb ik hem getest. Er waren nog kiwi’s en perziken en die heb ik gebruikt in het maken van een vruchtentaart. En de slagroom werd geklopt met… de keukenmachine. Dat ging perfect!

Terwijl hij dat deed, kon ik de vruchten in kleine stukjes snijden. We waren gelijktijdig klaar. Het scheelde niet alleen tijd, maar ook de helft van het werk. Dus de helft van de pijn. En als die er alsnog was, werd die verzacht door de heerlijk smakende, met verse slagroom, gemaakte taart. Trouwens, de taart werd verdeeld in twee: de ene helft met perziken en de andere met kiwi (met suiker en kaneel). Met als toetje een paar kruimels hagelslag. De perziken voor Heiko en die met kiwi’s voor mij. Welke helft zal het eerste op zijn, denk je?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta