Nieuw project gestart!

Nieuw project gestart!

 
De kleinere klusjes zijn nu wel eerst klaar en daardoor kon ik een nieuwe uitdaging aangaan. Nam ik de “eenvoudige” uitdaging, door de binnenkant van de schoenenkast of de kleinere kast daartegenover te sauzen? Of werd het de trapopgang? Tuurlek! Mijn nieuw project is de trapopgang! Hmmm… “mijn”… Heiko heeft de leuningen eraf gehaald en ging daarna aan het schuren (kan ik niet meer doen vanwege mijn “reumatische aandoening”). Daarna ging ik stofzuigen en de trap met lambrisering met een natte doek afnemen. Toen kreeg ik van Heiko te horen, dat niet alleen de lambrisering en leuning geverfd konden worden, maar ook de stootborden (onder treden – waar je tegenaan kijkt én trapt) en trapbomen (zijkanten treden – onderkant lambrisering)! Had ik dan toch de verkeerde keuze gemaakt en kon ik dan toch beter de kasten verven? Nee, dat was mijn eer te na. En als je een begin maakt, krijg je het einde ook! De lambrisering is in ieder geval wit! Valt je nu ook op, dat het behang ineens vele malen “geler/ bruiner” lijkt?
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta