Niet alle vogels uitgevlogen

Niet alle vogels uitgevlogen

 
Terwijl ik boven aan het werk ben zie ik ineens een jong kwikstaartje op het hekje van het balkon zitten. Lekker genietend van het zonnetje. Ik pak mijn camera en maak een foto door het glas van de deur. Nee, de foto´s zijn niet scherp geworden helaas. Gelukkig is wel te zien dat het jonge ding zich helemaal niets van mij aantrok. Sterker nog. Hij ging er even goed voor zitten om te kijken wie er achter het raam stond. Niet bang. Dat geldt overigens ook voor moeders koolmees en grauwe vliegenvanger. Die twee hebben nog jongen te voeren en lieten zich door ons niet van de wijs brengen. Ondanks dat wij in de tuin waren gingen ze rustig door met het vangen van voer voor hun jongen om dat vervolgens naar hun jongen te brengen. Zijn ze al zo aan ons gewend?
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta