Nee! Niet nog eens!

Nee! Niet nog eens!

DSC08933      DSC08934
Na het bezoekje van  de “controleur” van het bedrijf op 21 juni, kwamen vandaag de heren wederom aan de windveren te werken. Ze kwamen vrolijk aangelopen: “Goedemorgen! Daar zijn we weer!” Tja, daar werd ik beslist níet vrolijk van. Sterker nog: het waren dezelfde werklui als die én de te smalle windveren hadden gemonteerd én die aan hun baas hadden gezegd, dat “mevrouw akkoord was gegaan. Na overleg.” Nou vraag ik je! Er is nooit overleg geweest, want op het moment dat ik die dag even “belangstellend” bij ze keek, waren de te smalle windveren al gemonteerd. Hoezo overleg? Maar zonder blikken of blozen kwamen ze vanochtend. Geen excuus. Niets. En dan heb je aan mij geen gemakkelijke: geen koffie! En toen men ook nog kwam vragen wat de breedte moest worden… Netjes heb ik gezegd, dat ze net zo breed moesten worden als de oude en als de rest. Na bijna tweeënhalf uur waren ze klaar. Of ik nog even een handtekening wou plaatsen: voor hun aanwezigheid. Ik had ook niet voor akkoord getekend en dat gaf ik te kennen. Hoe ik het ook wende of keerde: hij bleef bij zijn standpunt, dat ik ná overleg akkoord had gegeven! Gggrrr… En wat blijkt: nu zijn ze nog niet goed! De linker windveer is voor het raamkozijn gemonteerd! Daarbij zijn nog eens twee deuken in het materiaal geslagen, daar waar een dopje op de spijker is gezet. Prutsers! Het einde van dit “avontuur” is nog niet in zicht…
DSC08936      DSC08938

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta