Naar Harm en Hillie!

Naar Harm en Hillie!

wp_20161124_12_09_56_pro
Eind september hadden we met elkaar gesproken en dat was zó gezellig en we hadden eigenlijk zoveel te vertellen, dat we afspraken eens bij elkaar te komen. Die afspraak werd gemaakt en daarom reed ik vanochtend naar Harm en Hillie in Siddeburen. Onderweg dacht ik, hoe het huis er ongeveer vijfentwintig jaar geleden uitzag. Toen we er met het bestuur van Schanspop 2000 regelmatig kwamen te vergaderen. Mijn herinneringen aan de indeling klopten. Andere herinneringen werden ook opgehaald toen ik eenmaal aan tafel zat. Achter de koffie met een heerlijke gevulde koek. Harm ken ik vanaf het moment, dat hij als “adviseur” bij Schanspop kwam en Hillie kende ik al van EHBO. Buiten het feit, dat we elkaar als dorpsgenoten “kenden”. In die tijd (en dan praat ik over misschien al wel over vijfendertig jaar geleden) wist je nou eenmaal wie er in het dorp woonden en waar. We hebben in ieder geval al een geschiedenis van járen. Dat je dan samen héél veel herinneringen hebt is niet vreemd. Een aantal daarvan kwamen aan de orde. Maar niet alleen vroeger werd besproken, ook het heden en de toekomst kwamen aan bod. Kinderen en kleinkinderen, werk en hobby. Waarom stel je zulke leuke afspraakjes toch steeds uit? Hier in ieder geval niet weer zo lang, want de foto’s die ik meekreeg van Schanspop halen ze zelf weer uit Blijham! Het was plezant om weer bij te hebben gepraat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta