Naar de tandarts in Blijham

Naar de tandarts in Blijham


Naar de tandarts in Nederland? Ze hebben in Zweden toch ook wel tandartsen? Zeker wel. Heiko is immers ook al een paar keer bij ze geweest. Vanwege het feit dat ik nog verzekerd ben in Nederland ben ik naar mijn “oude” tandarts geweest. In Blijham. Het was dan ook heel grappig om de route er naar toe te rijden. Ik weet we zijn nog maar één jaar en drie maanden weg uit Nederland dus vergeten waren we het echt nog niet hoor. Evenmin als de tandarts. Hij verwelkomde ons zelfs met een “Välkommen!” Meer woorden kon hij ook niet maar toch wel leuk. Even bijgepraat over onze wedervaren, belevenissen. Toen moest ik er toch maar aan geloven. Heel nauwkeurig werd alles onderzocht en ik had geen gaatjes! Beetje tandsteen verwijderd en klaar! Bedankt, tandarts Cees. Misschien tot het volgend jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image