Naaiwerk aan de kant

Naaiwerk aan de kant

DSC05232
Nadat Sietse huiswaarts was gekeerd, kon ik het niet laten om nog even achter de naaimachine te gaan zitten. Een naad van een broek los, een vest moest elastiek onderin en nog een aantal kleine klusjes. Dat ik nog niet aan het idee gewend was, dat ik dat werk in “mijn” kamertje kon doen bleek wel. Omdat ik mijn enkel vrijdag heb verzwikt en het lopen daarom moeilijk gaat en pijnlijk is, vroeg ik Heiko of hij mij de naaimachine even op de eetkamertafel wou zetten. Toen hij “Nee!” zei, heb ik hem even heel vreemd aangekeken. “Nee?” “Nee!” Hij begon te lachen om mijn reactie en zei, dat hij hem wel op de tafel wou zetten in “mijn” eigen kamer. Ha! Helemaal niet aan gedacht! Uiteraard! Daar was het immers voor bedoeld! En tien minuten later was ik volledig geïnstalleerd. Machine op tafel, garen en alles direct in de buurt. Wat een genot. Het werk was dan ook in een mum van tijd klaar. Jammer genoeg, want het werkte prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta