Morgen weer zon?

Morgen weer zon?

 
Het is een feit: ik kan niet genoeg krijgen van de lucht. Of hij nou strakblauw is of dat er wolken zijn. Het blijft me boeien. Als klein kind lag ik vaak in het gras, op mijn rug naar de lucht te kijken en als er wolken waren zag ik er van alles in. Soms een haai, met open bek. Dan weer het gezicht van een man, met een dikke neus. Er was altijd wel iets te zien. Nog steeds vind ik het geweldig om naar de lucht te kijken. Zo kregen we vanavond ook weer een prachtig plaatje te zien. Er hingen een paar wolkjes in de lucht, die door de ondergaande zon werden gekleurd. Niet zoals vaker te zien is, in het roze, maar dit keer oranje. Diverse tinten. Het was een speels beeld, omdat de wolken niet geheel stil hingen. Daardoor werd het nagenoeg elke seconde anders. Soms mooier, soms minder mooi. Zou dit een voorbode zijn voor nog een dag mooi weer?
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.