Mooie foto’s gekregen!

Mooie foto’s gekregen!


Verrassing! Vanavond kregen we van Daniëlle nog een paar foto’s van het afgelopen weekend. Nou, een paar… het waren er maar liefst dertig stuks. Oh kee, een paar heb ik verwijderd. Want “kritisch als ik ben” zag een paar foto’s van mezelf waarvan ik dacht, dat niemand ze verder maar moet zien. er zijn ook enkelen bij die ik juist heel graag wil laten zien. Om eerlijk te zijn had ik er zes geselecteerd, maar bij nader inzien heb ik gekozen voor deze twee. De eerste is van Heiko, die even “model” moest staan toen de camera ingesteld werd. Tja, dat hij dan “raar” gaat doen was te verwachten. De onderste is gewoon te mooi om niet te laten zien. Een hele mooie foto van een heel mooi weekend. We hebben samen schitterende herinneringen gemaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta