Mis ik iets?

Mis ik iets?

naamloos
Af en toe mis ik mijn “werkbare” tijd. Kapiteel Bedrijfsondersteuning is nu gestopt en of dat er mee te maken heeft, dat het gevoel sterker wordt? Maar ook mijn vroegere baan mis ik soms heel erg. Bij een assurantiekantoor in Winschoten had ik het heel erg naar mijn zin. Mooi werk en leuke collega’s. Met een paar heb ik nog contact. Dat ik bij Univé stopte is inmiddels al bijna negen jaar geleden, dat zou toch moeten slijten? Niet alleen het werk was fantastisch om te doen. Zou dat het zijn? Heel veel verschillende zaken (onder andere marketing, communicatie en pr) en daarmee was geen dag gelijk. Ah! Nu ook niet! Want ook hier doe ik heel veel verschillende zaken (onder andere huishouding, tuin en administratie). Oh… Maar de contacten met vele collega’s en zakelijke relaties was heel variërend, druk en leuk. Ah! Die heb ik nu ook! Vele zaken (telefonisch of digitaal) regelen en daarmee heb ik ook contact. Soms ook heel druk én leuk. En niet te vergeten de contacten goede contacten met familie, vrienden en kennissen. Dus “mis ik iets”? Nee, eigenlijk niet en daarmee bestempel ik mezelf als een tevreden mens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta