Mijn nieuwe bril!

Mijn nieuwe bril!

    
Heiko kreeg gisteren een berichtje van de opticien: mijn bril was klaar. Yes! Inderdaad na drie weken, zoals ze hadden aangegeven. Heel vreemd, maar dan wil je hem op den duur ook wel hebben. Als je dan toch nieuwe glazen krijgt, waarom dan niet zo snel mogelijk? Zat dat ´m misschien voornamelijk in het nieuwe montuur? In ieder geval konden we de bril ophalen. We hadden al afgesproken, dat we hem dan ook die dag zouden halen. Niet dat ik dat had gevraagd, maar dat vond Heiko wel een leuk idee. En laat hij nou net gisteren vanuit Linköping moeten komen, een uur rijden vanaf Tranås! Maar vanmiddag is het wel gelukt. Rond vijf uur stapten we bij de opticien naar binnen. En wat heerlijk: het is allemaal zó duidelijk en zó helder. Mijn glazen zijn niet eens zoveel sterker geworden, maar het verschil is groot. Het scheelt behoorlijk! Even het montuur een beetje bijstellen, betalen en met de nieuwe bril de deur uit. Het is weer even wennen, omdat het leesgedeelte van “oma” haar bril weer nét even anders zit dan bij de vorige. Duurt hooguit een paar dagen. Had je trouwens verwacht dat het een rode bril zou worden? Hier had ik al jaren zin in. Met mijn grijs koppie met haar vind ik het mooi staan en het is een hele warme kleur rood. Ik krijg volgens “mijn eigen bescheiden mening” weer een beetje meer kleur in mijn gezicht. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben er heel blij mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image