Mijn kamertje klaar!

Mijn kamertje klaar!

DSC03166      DSC03167
Met het lakken van het bureautje, tafeltje is een eind gekomen aan de werkzaamheden. Er kan nu een begín gemaakt worden met het in gebruik nemen van “mijn” kamertje. Maar waarvoor? Tja… De tafel is op zo’n hoogte gemaakt, dat ik er op een juiste manier achter kan zitten wanneer ik bijvoorbeeld de naaimachine wil gebruiken. Super gedaan, Heiko! Nu kan ik in alle rust daar iets aanpakken en de spulletjes er ook laten staan. Momenteel is het vaak zo, dat ik alles weer moet opruimen. Wanneer we gaan eten of als er visite komt of simpelweg wanneer we het even weer aan de kant willen hebben. Het is en blijft natuurlijk rommelig lijken met diverse spulletjes op de eetkamertafel. Die tijd is over en voorbij! Ik heb mijn eigen kamertje. En daar ben ik de baas! Helemaal te gek!
DSC03201

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta