Mettie op bezoek!

Mettie op bezoek!

DSCN3311      DSCN3313
Twee weken geleden hadden we al afgesproken, maar door omstandigheden moest ik afzeggen. Vanochtend kon het gelukkig wél doorgaan: Mettie op bezoek aan de Bouwteweg! We kennen elkaar nu ongeveer twee jaar. Zij is een van de vrijwilligsters van Humanitas, die zich inzetten voor het ontmoetingscentrum Robinia. Je raakt eens aan de praat en van het een komt het ander. Zo kwam ik het vorig jaar rond de Kerst bij haar om de Kerstattentie van Humanitas te brengen en ik kwam niet eerder weer weg, nadat ik een kopje koffie bij haar had gedronken. Super, want ik was toen al een poosje onderweg. Toen al gezellig gebabbeld en dat hebben we vandaag voortgezet. De fotoalbums kwamen zelfs op tafel. Rond half één vertrok ze weer. Ze nodigde mij direct uit voor een volgende keer bij haar te komen. Gaan we zeker doen, want dit was voor herhaling vatbaar! En niet alleen omdat ze een heerlijke chocolade Paasei had meegenomen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta