Met Froukje op stap!

Met Froukje op stap!

img-20161201-wa0001
Vanochtend naar Hoogezand, naar Froukje. Die had me gevraagd om lijm uit haar haar te knippen. Ze heeft onlangs een ongeluk gehad, waarbij ze een hoofdwond opliep. Die werd niet gehecht, maar gelijmd. En de restanten daarvan wou ze graag kwijt. Maar voordat ik ging knippen heb ik eerst even via Internet alternatieven gezocht. Toen ik bij haar kwam had ze dat zelf ook al gedaan, met als resultaat, dat er voor mij niets meer te doen was. Daarom hebben we koffie gedronken en zijn we samen op stap gegaan. Froukje had me al vaker willen meenemen naar Mixx, een winkel met veel, héél veel leuke en goedkope spulletjes. Van verf tot laminaat, van Kerstspulletjes tot kinderspeelgoed, van wijn tot borrelnootjes, van shampoo tot afwasmiddel: je kunt het niet opnoemen of ze hadden het! Wat leuk om daar even rond te neuzen. En dat er dan iets gekocht wordt… logisch gevolg. Daarna samen nog even naar de Action. Daar ook gekregen wat ik wou. Super en supergezellig! Nog een kopje koffie gedronken en toen naar huis, waar ik het meeste wat ik had gekocht meteen maar heb ingepakt voor de Kerstdagen. En die snoepjes van de Mixx: Pantro lust er wel “pap” van!
dsc04293

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta