Merle wordt “grote zus”!

Merle wordt “grote zus”!

Zus 2     IMG-20151008-WA0000
Zomaar even op bezoek bij Gert en Elise in Onstwedde. Even kijken hoe het daar is en hoe het met onze kleindochter Merle gaat natuurlijk. Helaas was Joke “uitgeteld” vanwege teveel rug- en zenuwpijn, dus daarom ging ik deze keer alleen. Na enige gezellig gekeuvel kwam Elise bij me staan en liet op haar telefoon een foto zien van haar en Gert met Merle op schoot. Merle had een roze t-shirt aan met de tekst “Ppsst…”. Niets bijzonders. Een hele mooie foto van hun drieën. Dacht ik. Maar toen liet Elise me een tweede foto zien, waarop zij ook weer stonden met Merle. Maar nu zat Merle met de rug naar de fotograaf (bleek Daniëlle te zijn geweest) en was achterop haar roze t-shirt te lezen: “Ik word grote zus”! Het duurde éven voordat ik de boodschap begreep. Tjonge, dat was even onverwachts! We worden dus opnieuw opa en oma! Ha, ha, gefeliciteerd Elise en Gert! En Merle! In mei 2016 verwachten WIJ dus ons tweede kleinkind!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta