Méér Zweedse thrillers

Méér Zweedse thrillers

a  c  d
Wat is het toch een heerlijke bezigheid: lezen! Er gaan dagen voorbij dat ik geen woord lees, maar áls het boek weer eens in handen wordt genomen… Als je me dat (nu bijna) drie jaar geleden had gezegd, had ik je waarschijnlijk recht in je gezicht uitgelachen. Lezen! Ik gaf altijd mijn schooltijd de schuld, dat ik nu niet van lezen hield. Toen moest je zoveel boeken lezen, dat je er later niet aan dacht om dat voor je plezier te doen. Tot mijn vijftigste verjaardag, toen Jan en Sia mij een boek gaven. Een Zweedse thriller van Camilla Läckberg. We zijn nu bijna vijftig boeken verder en het verveeld geen minuut! Sterker nog: momenteel ben ik aan het lezen met de serie van de schrijver Jo Nesbø. Maar nog slechts een paar boeken en dan ben ik er door. Daarom even aan Ria uit Zweden gevraagd welke zij mij zou aanraden als vervolg. En ik heb weer inspiratie opgedaan hoor: Liza Marklund, Jens Lapidus, Roslund & Hellström, Henning Mandell… Zoals Ria zei: “Nou kom je de winter wel door!” En ik denk dat ze gelijk krijgt.
b      e

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta