Meer met muurvuller

Meer met muurvuller

 
Dit berichtje staat onder de categorie Klussen, maar dat is eigenlijk een beetje teveel van het goede. Het was in feite een klusje. Al met al duurde het waarschijnlijk nog geen half uur. Typische een gevalletje “Dat had ik veel eerder moeten doen”. Wat was het geval? Wanneer ik aan tafel zit kan ik onder de afzuigkap kijken. Als ik dat deed zag ik steeds een gapend gat! De scheiding tussen steentjes en onderkant kast was een donkere rand. Helaas kon daar geen latje of iets dergelijks op, want het was niet egaal. Het gedeelte rechts, vanaf kozijn tot aan kastje zeg maar, ligt hoger dan de rest. Daarbij komt, dat het moeilijk is op de ondergrond iets te bevestigen. Rechts had je slechts een paar millimeter en links nog geen centimeter. Helaas, het bleef zoals het nu was. Aan me nooit niet! Want ineens schoot het met te binnen, dat dit iets was, wat ik kon oplossen met mijn muurvuller. Dat wat ik meestal gebruik voor vazen of bloempotten. Meteen de daad bij het woord gevoegd en aan de slag gegaan. Het voelde meteen goed: het bleef hechten, het was de juiste kleur en het werkte eenvoudig ook nog! Ik neem weer met een gerust hart plaats achter de keukentafel en zie dan geen donkere randen meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image