Masseur heeft weer gemasseerd

Masseur heeft weer gemasseerd


Het was alweer een week geleden, dat ik bij de fysiotherapeut was geweest. Jammer dat het maar 1 keer per week is.  Het voelt namelijk wel goed, als hij de spieren los heeft gemaakt. Vanochtend mocht ik weer naar hem toe. Ik vroeg hem naar zíjn ervaringen en hij merkte eveneens verschil ten opzichte van de eerste keer dat ik bij hem was. Omdat het met mijn klachten eindelijk een beetje in de goede richting gaan, vroeg ik hem of ik misschien 2x per week bij hem kon komen. Ik weet natuurlijk niet wat de oorzaak van de verbeteringen is. Het kan door de pijnstillers komen, het kan door de rust komen die ik in acht neem, het kan de natuurlijke genezing zijn (tijd heelt alle wonden) én het kan door de fysiotherapeut komen. Maakt in principe natuurlijk niet uit: als het maar beter wordt en daar lijkt het wel op! Slechts de steenkoude voeten en de brandende voetzolen zijn er nog en lang zitten is er nog niet bij. Heel erg vervelend, maar met de pijnstillers gaat het redelijk. De fysiotherapeut raadpleegde zijn agenda en vond voor de volgende week op de woensdagmiddag en op de vrijdagochtend voor mij nog tijd. Doen we! Ik wil er zo veel mogelijk in positieve zin aan gedaan hebben, wanneer ik op de 17e februari voor een 2e MRI-scan heen moet. Hopelijk kunnen ze daarop het verschil dan zien. Dat het verbeterd is. Ik hoop erop, dat een operatie niet nodig zal zijn én dat mijn herstel verder de goede kant op gaat. Dan kunnen we weer een keer naar Nederland. Inmiddels is het vijf maanden geleden, dat we familie, vrienden en kennissen hebben gezien…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image