Mam zou 81 zijn geworden

Mam zou 81 zijn geworden


Elke dag denk ik wel even aan mijn moeder. Vandaag echter toch wel meer. Het is vandaag 15 november en dat is namelijk haar verjaardag. Ze zou 81 jaar geworden zijn. Helaas mocht ze maar 73 worden omdat ze in mei 2011 kwam te overlijden. Al weer zevenenhalf jaar geleden. We konden enorm goed met elkaar overweg en waren meer vriendinnen dan moeder en dochter. Wat hebben we fantastische jaren gehad en wat hebben we veel beleefd samen. Allemaal herinneringen waar ik met warme gevoelens aan terug denk. Mijn moeder was ook zeker een warme vrouw: ze stond altijd voor anderen klaar. Ze kon ontzettend goed luisteren. En wat mocht ze graag tuinieren en bakken en braden! Vaak als ik sta te koken denk ik dan ook aan haar: “Wat zou mam nog aan dit recept nog hebben toegevoegd? Zou zij dit lekker hebben gevonden?” Vandaag haar 81ste verjaardag en dat vieren we met een lach en een traan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image