Mam 16.05.2011 – 16.05.2016

Mam 16.05.2011 – 16.05.2016

DSC06967      DSC06968
Maandag, 16 mei jongstleden was het precies vijf jaar geleden, dat mijn moeder is overleden. Een dag om nooit te vergeten. Eigenlijk hadden we destijds het hele weekend al afscheid van haar genomen, maar 16 mei 2011, om even voor half elf ‘s avonds blies ze haar laatste adem uit. Gelukkig was ze niet alleen: Heiko en ik waren bij haar. Dat moment zullen we nooit vergeten, maar mijn moeder ook zeer zeker niet. Ze was bijzonder. Een pracht van een vrouw, die ondanks vele teleurstellingen altijd positief in het leven stond. Ze heeft me veel geleerd en nog. “Hoe zou mam dat oplossen?” ”Hoe zou mam dit doen?” Ze was, is en blijft mijn grote voorbeeld. Ook Heiko had er aan gedacht en had een kaart meegenomen uit Blijham en verraste mij daarmee. Een fantastische tekst in de kaart. Wat lief van hem. Al met al is het trouwens nog steeds niet te bevatten dat ze we al vijf jaar zonder haar leven. Ik mis haar namelijk nog steeds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta