Maaien en knippen

Maaien en knippen


Gisterochtend rond negen uur werd ik door mijn collega Staffan opgehaald. Er was door “Femtio Fem Plus” een klusje aangenomen en daar hadden ze ons twee voor ingeschakeld. Omdat het somber weer was en nog frisjes besloot ik mijn nieuwe jas aan te doen. Eentje met fluorescerend geel en zwart. Deze hadden we een paar weken geleden bij Jula in Jönköping gekocht. Het maakt mij meer zichtbaar in het bos, wanneer ik met Pantro (en Åtta) aan de wandel ben. Hij is niet te dik, zoals mijn winterjas wél werd, hij is waterdicht en mooi van lengte… Het werken was slechts een uurtje. Het gras moest gemaaid worden bij een vakantiehuis. Die was van mensen die in Stockholm wonen. Gisteren was er niks voor mij en woensdag ben ik ongeveer 5 uurtjes aan de slag geweest met grasmaaien en het knippen van een heg. Maandag en dinsdag zal ik waarschijnlijk met mijn collega “zijn adresjes” te zien krijgen. Hij gaat met vakantie en ik neem dan voor hem waar. Een leuke uitdaging!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta