M-formulier vordert

M-formulier vordert


Helaas is het belastingformulier voor 2017 nog niet helemaal ingevuld. Hoewel het een vervelende aangifte is dit keer omdat we het vorig jaar zijn geëmigreerd. Omdat bij een paar vragen de uitleg ontbrak en ik die zeker nodig had belde ik met de Belastingdienst. Nou bleek dat ze inderdaad aanvullende informatie hadden toegezegd maar niet met de aangifte hadden meegestuurd. Laat ik die aanvullingen nou vandaag bij de post krijgen! Mooi kunnen we binnenkort weer verder. Daarnaast wil de Nederlandse Belastingdienst van de Zweedse Belastingdienst, Skatteverket een verklaring hebben. Ze willen een handtekening van iemand bij Skatteverket die daarmee aangeeft dat het ingevulde inkomen in Nederland respectievelijk Zweden wordt belast. En die formulieren zijn vanochtend geprint en daarmee gaan we straks naar Skatteverket in Tranås. En vanmiddag? Maar weer eens in de cijfertjes verdiepen. Denk ik…

Eén gedachte over “ M-formulier vordert

  1. Hoi Heiko en Joke,

    Fijn om te lezen dat het goed gaat in Zweden! Ik woon sinds eind 2015 in Håcksvik (Svenljunga kommun) samen met een Zweedse en ben in 2017 getrouwd. Niets dan lof over dit ruime land vol met stilte en natuur!

    Wel word ik krankjorem van de nederlandse belastingdienst. Ik ben kwalificerend buitenlands belastingplichtige, jullie ook? Ik krijg Skatteverket niet zo gek dat ze de inkomstenverklaring tekenen van de nederlandse belastingdienst (ook al is deze in het zweeds). Is dit herkenbaar voor jullie? Ik kan er op afstuderen nu ☺☺

    Groeten,

    Ko Heilig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta