Lingon wordt rijp!

Lingon wordt rijp!


De vorige week waren ze nog maar amper roze. Nu zijn de lingon vruchtjes prachtig rood. Zullen ze nu al rijp zijn? Kan ik ze gaan plukken? Op Internet staat er niet zoveel over. Ja, genoeg over de vruchtjes zelf, maar niet wanneer je ze het beste kunt plukken. Volgens mij moet ik morgen maar eens met “schuif-schepje” en emmertje erop uit. Het bos tegenover ons in en een paar plukken. De smaak is nog niet zo lekker als die van de blåbär. Deze rode besjes zijn iets aan de melige kant en beslist nog niet zoet. Ik weet ook niet hoe zoet ze worden. Toch wil ik proberen er jam van te maken. Of ze te verwerken in een lekkere taart… Oh, wat een goed idee! Waarom zou ik wachten tot morgen? Straks maar even naar de andere kant…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta