Letterlijk huis-tuin-keuken klusjes!

Letterlijk huis-tuin-keuken klusjes!


Gisteren was een echte zogenaamde huis-, tuin- en keuken-dag. Omdat Heiko vroeg wegging was ik ook al vroeg uit de veren. Na het douchen ben ik maar meteen begonnen met het wassen van een stapel wasgoed. Doordat Heiko met de washok bezig was geweest was het water afgesloten en kon ik niet wassen. Voordeel: hoefde ik ook niet te strijken! Maar de pret is over. Er lag nog strijkwerk van een paar dagen geleden en dat direct aan de kant gemaakt toen de wasmachine draaide. Het beddengoed was het daarna aan de beurt. Vanavond op een lekker fris bedje. En toen ik strijkgoed naar boven bracht dacht ik aan Heiko zijn kleren. Ik heb al een paar weken geleden de zomerkleding aan de kant gelegd. Ik ben dan ook meer een koukleum…

Nu was het toch ook tijd dat de kleren van Heiko werden verruild voor dikkere en warmere. Bakken met die kleren van zolder gehaald en later de zomerkleren weer naar boven gebracht. Na de middag ging ik met Pantro aan de wandel en daarna keek ik even in de tuin. Gewoon omdat het lekker zonnig weer was en daarom wou ik nog niet meteen weer in huis. Daarnaast had Heiko gisteren de randen van het beekje getrimd en dat moest ik even bekijken. Toen zag ik dat het gras er nog lag want gisteravond was het al schemerig op het moment dat Heiko het werk klaar had. Daarmee kon hij het niet meer bijeen harken. Ik wel. Een kruiwagen vol ging op de houtwal. Aan het eind van de middag ben ik lekker in de keuken bezig gegaan met een macaroni-schotel. En daarmee heb ik ze alle drie gehad: huis (-houden), tuin (harken) en keuken (koken). De eerste is minder leuk dan die andere twee…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image