Laatste kozijn binnen geverfd

Laatste kozijn binnen geverfd

DSC02826     DSC02829
Toch maar weer aan de slag met kwast en verf: het laatste kozijn binnen moet nog geverfd worden. Maar dat ik er nou om sta te juichen? Niet echt, want na zoveel verfwerk heb ik het eigenlijk wel gehad. Toch ben ik ook wel weer blij, dat ik ben begonnen. Want nu het af is ben ik weer een stukje verder. Eindelijk kan ik zeggen, dat het verfwerk vóór klaar is. En dat is ook wat waard! Het kamertje kan nu binnenkort behangen worden. Omdat ik dat werk nog nooit heb gedaan, wil ik het de volgende week zélf proberen. Of dat gaat lukken? Wie niet waagt, wie niet wint. Ik ben eigenlijk al een winnaar, want het verfwerk is af!

DSC02852

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta