Kubus met 3D-foto

Kubus met 3D-foto

20160130_141931_resized     20160130_142011_resized

Zaterdagmiddag, na het eten van een broodje, zegt Heiko ineens tegen mij: “Zin om nog even met mij naar Hoogezand te gaan?” Als ik vraag wat we daar gaan doen, krijg ik een “waterig” antwoord. Als ik vraag of ik me moet omkleden, zegt hij dat dát wel gewenst is. Ik liep immers in joggingbroek, omdat ik af en toe de klusser hielp met het plakken van de tegeltjes. Als ik vraag of we iets gaan bekijken, trekt hij zijn schouders op. Oh… ik hou niet van verrassingen! Toch, uiteraard uitermate nieuwsgierig, omgekleed en bij hem in de auto gestapt. Ja, hij rijdt wel écht naar Hoogezand. Dat had ook nog een grapje kunnen zijn. We rijden via Maartenshoek Hoogezand binnen en het is er heel druk. Heiko kijkt om zich heen en zegt dan ineens “Hij moet hier toch ergens zitten! Is hij dan verhuisd?” Oh, oh… we gaan dus zeker niet naar het kantoor van Monuta, want dat was mijn gedachte. Even later stopt hij voor een fotozaak. Daar was nog ruimte om te parkeren. Voor de grap zeg ik, dat mijn haar niet goed genoeg zit voor een foto. Niet ervan uitgaande dat we ook daadwerkelijk de winkel binnenstappen. “Wat doen we hier?” En nog geen antwoord. Wanneer er iemand aankomt die ons vraagt of zij ons kan helpen, komt de aap uit de mouw: hij heeft, via een collega, gehoord, dat ze hier in een kubus 3D-foto’s kunnen graferen! En dát is een verrassing! Ik had het er al zo vaak over gehad, dat ik Eddy en Mam graag op die manier wil “vastleggen”. En nu komt die wens uit. De foto’s hebben ze en waarschijnlijk kunnen we de kubussen na onze vakantie ophalen. Reuze benieuwd!!!
20160130_142614_resized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta