Koeien nieuwsgierig? Ja!

Koeien nieuwsgierig? Ja!

 
Heb ik al wel eens genoemd dat ik gek ben op koeien? Oh ja? Nou als je deze foto´s weer ziet weet je zeker wel waarom? Kijk die mooie koppen toch. En zoals ze je dan kunnen aankijken. Zucht… Geweldig toch? Zie je de zwarte koe op de eerste foto? Als je goed naar haar kop kijkt zie je in het zwarte een wit hart. Nu weet je waarom ik ze zo aardig vind. En ze zijn inderdaad behoorlijk nieuwsgierig volgens mij. Zodra ik foto´s maak, in of uit de auto, ze kijken meteen mijn kant op. En als ik begin te praten komen ze steevast een paar stappen dichterbij. Niet slechts één van de koeien maar meestal nagenoeg iedere koe die daar op dat moment is. Zelfs de grote stier werd positief belangstellend en kwam me even van dichtbij bekijken. Hmmm… Bekijken? Ik bekijk hen toch? Of is het wellicht andersom en bekijken ze juist mij?
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image