Kleine ruimte: veel opslag

Kleine ruimte: veel opslag


Nadat Heiko zo zijn best had gedaan, om mijn “crea-kast” van een plafond te voorzien, kon ik natuurlijk niet (te) lang achterblijven. Het plafond moest namelijk nog geschilderd worden. Alleen moest daarvoor de inloopkast wel helemaal leeg. Op de kast na. Stel dat de spullen onder de verfspatjes zouden komen te zitten. Dat zou niet alleen jammer zijn, maar waarschijnlijk ook veel werk om het weer schoon te maken. Nee, voorkomen is beter dan genezen in dit geval. Toen de planken leeg waren en mijn bureau vol, zag ik pas hoeveel er eigenlijk nog op de planken staat. En vele leuke dingetjes kwam ik tegen. Dingetjes waar ik óóit nog eens iets mee wil doen. Later, als ik groot ben…
   
Vanmiddag was het tijd om te verven en daarmee werd maar weer eens een pot verf open gemaakt. Kleur? Beetje overbodige vraag, want je kunt het antwoord eigenlijk wel raden: wit! Met een laag verf waren de platen helaas niet gedekt. Gelukkig droogde het snel en kon ik meteen, nadat de eerste keer alles geverfd was door voor een tweede keer. Daarna was het prima. En omdat ik er totaal geen last van had, kon ik alles direct weer inpakken. Dát is nog eens lekker werken! Dit keer werd het een beetje beter ingepakt en daarmee had ik nog een beetje ruimte over. Ietsjes meer dan toen het eerder was ingepakt. Nee, er is niets weggegaan. Waarschijnlijk efficiënter ingepakt. Uiteindelijke resultaat is beter dan ik me had kunnen voorstellen. Binnenkort toch maar eens tijd maken om iets creatiefs te doen…
    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image