Kleed onder tafel

Kleed onder tafel


We hadden er al meerdere keren over gesproken, dat het misschien leuk was om een kleed onder de kamertafel te nemen. Alleen bleef het altijd bij het erover praten, zonder daadwerkelijk op zoek te gaan naar iets dergelijks. Dankzij een van de vele folders, die we wekelijks in de bus krijgen, zag ik, dat vloerkleden momenteel in de aanbieding waren. Eentje viel meteen op en zag ik hier al in de kamer liggen. Daarom ging ik dus gistermiddag naar Eksjö. Helaas waren de kleden niet bij die winkel te koop: ze hadden foutieve foto´s gebruikt. En wat ze hadden vond ik niet passen. Ik besloot door te rijden naar Nässjö, want daar weet ik een winkel, die een groot assortiment vloerkleden heeft. Die had er zo veel liggen, dat ik een hele tijd nodig had om eentje te kiezen. Effen zwart zou te donker zijn, te veel kleur was ook niet goed en daarom koos ik voor deze. Meteen het vloerkleed onder de tafel gelegd. Het viel Heiko direct op en gelukkig vond hij het ook meteen goed passen. Het lijkt nu stukken warmer en gezelliger. En lekker warm aan de voeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.