Kleding-wissel krijgt leuke wending

Kleding-wissel krijgt leuke wending


Met het mooie weer van de laatste paar weken liggen de truien met kol een beetje zielig en werkloos in de kast. Ook de dikkere broeken, wollen sokken en thermo (onder-) goed weet niet wat hen overkomt: ze zijn overbodig geworden. Tijdelijk. Het was naar mijn idee tijd om de winter- en zomerkleding te wisselen van kasten! Gewoonlijk is dit in een paar uurtjes gepiept. Dit jaar kwam er echter een nieuwe taak bij: kleding pássen. Door mijn maagklachten eet ik niet zoveel meer en daarmee zijn er een paar kilootjes met de noorderzon vertrokken. Dat betekende, dat ik waarschijnlijk kleding van voorgaande jaren weer aan zou kunnen. Ze waren een poosje te klein, maar er was altijd nog hoop, dat ik ze weer kon dragen. Daarbij kwam, dat ze nog te goed waren om weg te doen. En inderdaad: ik kon weer een heleboel broeken en bloesjes aan! Geweldig. Daarmee had ik wel een uitdaging, want nu moest er meer in de kasten dan verwacht. Toch een selectie gemaakt en een paar kledingstukken afgedankt. Die gaan naar de kringloop. Een paar dingetjes zijn in de container beland. Leuk klusje, met een nog leukerder bijkomstigheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image