Klaar met “redigeren”!

Klaar met “redigeren”!


De laatste keer, dat ik bezig was geweest met het redigeren van het nieuwe boek van Heiko, was onderweg van Nederland naar huis. Toen was ik lekker opgeschoten. Bijna op de helft. Door het verblijf van Sietse was ik er nog niet weer aan toegekomen. Op zich zou het niet zo erg zijn, wanneer het nog een tijdje zou duren voordat het klaar was, maar met de op handen zijnde verhuizing… Nee, het klusje moet dit weekend geklaard zijn. Met frisse moed was ik vanochtend beginnen. Er waren nog ongeveer honderd pagina’s te gaan. Dat klinkt niet veel, maar het zijn er wel veel wanneer je moet letten op grammatica, spelling, enzovoort. Het is een “taak” waar concentratie een vereiste is en die was er niet altijd voor de volle 100%. Tussentijds even iets anders doen moest dan ook wel. Niet alleen voor die concentratie, maar ook zeker voor de rug. Die brak bijna middendoor. Zo voelde het, het is niet gebeurt hoor… Rond elf uur vanavond had ik de versie met mijn correcties op een usb-stick gezet en aan “auteur” Heiko overhandigd. Toen was ik er ook helemaal klaar mee. Letterlijk en figuurlijk. Nu mag Heiko hem nog één keer doorlezen en dan kan hij hem versturen naar de uitgever. Mooi op tijd. Toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta