Kittens uitgezocht!

Kittens uitgezocht!


Vrijdagavond kwam het gesprek met de buren over dieren. Niet zo verwonderlijk als je weet dat ze een hondje hebben, een katje en vijf kippen. Dierenliefhebbers dus. We noemden zo tussen neus en lippen door dat we eigenlijk wel weer een katje zouden willen hebben. Meteen kreeg buurvrouw grote ogen en vertelde ze ons dat ze wel een nestje kittens wist. Oh… Heiko en ik keken elkaar aan en we wisten genoeg. We vroegen of ze nog eentje over hadden. Voor ons. “Twee mag ook!” zegt Heiko ineens. Toen kreeg ik grote ogen en viel mijn mond open. Helemaal te gek! Vanmiddag kregen we een berichtje van de buurvrouw dat er nog vier kittens waren en dat we wel twee mochten uitzoeken. Ze wou graag met me mee.

Binnen tien minuten stond ik bij haar op de stoep en reden we naar de kittens. Die kregen op dat moment net eten zodat we ze konden bekijken. Tja en als je dat klein spul ziet smelt je toch meteen? Ik wel! Ze zijn zo lief en schattig. We krijgen de twee meisjes 10 september aanstaande. Welke twee is nog een beetje onduidelijk omdat ze allemaal zo op elkaar lijken. Maakt helemaal niets uit want ze zijn stuk voor stuk dikke schatten. Nu moeten we nog een naam voor ze bedenken. Het liefst uiteraard Zweedse meisjesnamen. Maar welke?

Eén gedachte over “Kittens uitgezocht!

  1. Wat vinden jullie van Leila en Elsa voor die heerlijke meisjes van kittens?
    Een super goed idee van Heiko om twee te nemen, hebben ze ook nog plezier met elkaar, dubbel genieten als ze aan het spelen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta