Kikkertje kijkt mee!

Kikkertje kijkt mee!

wp_20160915_20_51_33_pro wp_20160915_20_52_15_pro wp_20160915_20_53_06_pro
Het was een lekkere dag vandaag en vanavond was de temperatuur dermate, dat ik nog even buiten zat na te genieten. Maar mijn “rust” werd wreed verstoord, door een geluid. Een onherkenbaar geluid. En dan ben ik alert! Want ik ben absoluut geen fan van spinnen of andere beesten met meer dan vier poten. Dus goed om me heen gekeken of er iets van dat “gespuis” was, maar kon niets ontdekken. Ik keek duidelijk te hoog! Want er sprong een heel klein kikkertje voor mijn voeten langs. Ahhh! Nee, niet van angst, maar meer van de schrik. Daar reken je hier toch totaal niet op! Er is hier geen sloot of ander water in de buurt (behalve in de kraan). Wat doet dat kikkertje hier dan? Van de flits schrok hij weer. Het was op dat moment gelukkig weer gelijk spel: ik schrok van hem en nu hij van mij. Een paar tellen later was ik hem trouwens kwijt en kon ik terug naar mijn boek. Volgens mij is hij de hedera ingekropen. Puh! Gelukkig worden spinnen niet zo groot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta