Kijk eens in de lucht!

Kijk eens in de lucht!

 
Hoogstwaarschijnlijk heb ik mijn liefde voor de wolken van mijn moeder geërfd. Die lag vroeger als kind vaak in het gras naar de lucht te staren om te kijken of er leuke wolken voorbij zouden komen. Daar zag ze dan van alles in. Bijvoorbeeld een hondenkop, een poort, een blad of een krokodil. Met een beetje fantasie kwam ze heel ver. Die fantasie schijn ik ook te hebben want met enige regelmaat roep ik Heiko zodat hij ook de diverse onderwerpen of figuren in de wolken ook kan bekijken. Dat hij de dingen niet zo ziet dan ik zegt al wel veel. Voor mij zijn eigenlijk wolken alleen al fascinerend genoeg om er uren naar te kunnen kijken. Ze geven ook verschillende weertypes: slecht weer op komst of juist dat de zon doorbreekt. Met bovenstaande in het achterhoofd houdend is het toch niet vreemd dat er veel foto´s gemaakt worden van dit natuurverschijnsel?
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta