Kerststal in Assen!

Kerststal in Assen!

     
Het was al weer een week geleden, dat we bij mijn tante waren. En daarom ging ik vanochtend even naar Assen, om te kijken hoe het met haar is. En wat meteen opviel, toen ik haar kamer binnenkwam was, dat ze in een gewone stoel zat, in plaats van in een rolstoel. Wat lijkt dat meteen anders. Na een lekkere knuffel vertelde ze, dat ze zich ook wel weer iets beter kon bewegen. En dat moet ze ook, want de therapie liegt er niet om. Nu moet ze dan ook zoveel mogelijk lopen. Achter de rollator. Van bed naar toilet en in de kamer. Daarnaast krijgt ze ‘s ochtends en ‘s middags therapie. Tuurlek: ook dit keer had ik weer wat lekkers meegenomen. Gisteren nog een Zweedse appeltaart gebakken, waarvan ik haar ook een groot stuk had meegenomen. Die smaakte haar heel lekker. De rest, diverse chippies en snoepjes, liet ik achter. Die zijn voor bij het tv kijken… Vanmiddag gaat ze samen met Sietse naar de Kerstmiddag van het Boshof. Een levende Kerststal, met twee schaapjes en een lieve ezel. Ze worden getrakteerd op glühwein, warme chocomelk en broodjes worst. Hoe gezellig. En woensdagavond wordt er een bingo georganiseerd en daar gaat mijn tante ook heen. Helaas mag ze niet voor Kerst naar huis, maar Hink (mijn oudste neef en broer van Sietse) haalt haar Tweede Kerstdag op, om bij hem en zijn gezin deze dag door te brengen. Ze gaat qua gezondheid in ieder geval “stapje voor stapje” vooruit!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta