Kast krijgt gordijnen!

Kast krijgt gordijnen!

DSC03933      DSC03940
En toen de vitrage niet voor de ramen in Rolsberg gebruikt konden worden, waren ze eigenlijk overbodig. Weggooien? Nee, dat zou toch “zonde” zijn? Maar wat doe je er dán mee? Voor de kamerramen maken? Nee, te weinig. Voor het keukenraam? Nee, veel te “druk”. En ineens had ik het. De vitrinekast in mijn kamer. Die krijgt gordijnen. Ik had er al meerdere keren over gedacht om er iets voor te maken. Want dat je alle inhoud kunt zien vind ik nou niet zó. Het heeft allemaal wel met één onderwerp te maken: het naaien, maar netjes vond ik het niet. Na een half uurtje werk had ik resultaat. En ík vind het netter. Geen inkijk meer, maar “ouderwetse” kanten gordijnen ervoor. Heeft de vitrage tóch nog een goede bestemming gekregen!
DSC03936     DSC03941

Eén gedachte over “ Kast krijgt gordijnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta