Kapsalon “Björkhaga” geopend!

Kapsalon “Björkhaga” geopend!


Al een paar keer had ik Joke aangegeven, dat mijn haar wel weer eens geknipt mocht worden. Naar mijn idee was het weer veel te lang gegroeid. Soms keek ik in de spiegel en vond ik het nog wel re-de-lijk, maar de laatste dagen vond ik het verschrikkelijk. En als je maar lang genoeg zeurt… Vanochtend was het zover: ik kon plaatsnemen op een stoel in de kelder. Gelukkig hadden we de kappersspullen van Joke gevonden tussen alle inboedel, want anders had het niet gekund. De tondeuse was opgeladen en meteen toen die gebruikt werd voelde het al goed. Het duurde dit keer ongeveer drie kwartier en toen mocht ik in de spiegel kijken. Lekker kort en zeer tevreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta