Kapper knipt kort

Kapper knipt kort

      
Dit bericht staat onder het kopje “Gezondheid” en het gaat over de kapper: “Ra, ra, ra…?” Nou dat is toch eigenlijk helemaal niet zo vreemd. Want… Sinds een aantal maanden had ik mijn haar laten groeien. Oren niet vrij laten knippen, zodat ik het haar achter mijn oren kon doen. Langer in de nek, meer pony: noem maar op. Maar de laatste weken stond het langere haar me eigenlijk meer en meer tegen. Wou ik het leuk hebben zitten, dan moest het toch wel elke dag gewassen worden. Daarna klei of gel erin. Dat ging nog wel. Alleen doordat het haar niet zo stevig is, zakte het in de loop van de middag weer behoorlijk in en kon ik weer opnieuw beginnen. Met stylen, niet wassen hoor! Daar ben ik geen figuur voor. En dat werd dermate vervelend, dat ik gisterochtend meteen rond acht uur had gebeld met Mariska. Gistermiddag kon ik gelukkig nog door haar geknipt worden en meteen bij de eerste “knip” voelde het al beter. Toen ze klaar was voelde ik me écht goed. Zo blij, dat het weer kort is. En daarmee is de vraag ook meteen beantwoord: “Gezondheid”, want ik voel me nu weer véél beter!
      

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta