Kamertje zo goed als klaar

Kamertje zo goed als klaar

DSC02954     DSC02953
Met het ophangen van het rekje voor de nagellakjes had ik een begin gemaakt met het inrichten van “mijn” kamertje. Doordat de zonnehemel (met bedje) onlangs waren opgehaald ontstond er een heerlijke ruimte. En deze ruimte kon ik nu naar hartenlust en naar mijn eigen idee inrichten. Hoe wist is al wel. Ongeveer. De hoge kast kwam in ieder geval aan de lange wand. Daarin komt alles te staan, wat te maken heeft met naaiwerk: de naai- en lockmachine, naaiboxen, knopendoos, speldenkussen en nog een aantal dingetjes. Heerlijk alles bij elkaar. Lappen stof in de lage kast. Past die naast het kleine raampje aan de weg kant? Ja! Met het wegzetten van deze twee “jongens” was het indelen eigenlijk klaar, want dat waren de grootste obstakels. Naast de diepvrieskist. Die had ik beloofd in dezelfde hoek te laten staan. De kleur van de accessoires had ik langere tijd geleden al uitgezocht: paars – lila. En het “toeval” wil, dat ik daarvan nog meerdere spulletjes op zolder had staan. Het wordt steeds meer “mijn” kamertje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta