Jonge boompjes al gepoot!

Jonge boompjes al gepoot!

 
Vanochtend even het paadje weer omhoog gelopen met mijn vriend, Pantro. Er was iets op het land, in de berg of aan het pad, maar ik kon het niet thuisbrengen. Er waren zeker geen bomen weg, de stammen die tijden geleden zijn omgezaagd zijn allang opgehaald en weg: wat is het toch? En dan moet ik het weten. Alles nog maar een keer goed bekeken en toen zag ik het! De jonge boompjes die maandag waren gebracht zijn gisteren gepoot! Ook geen wonder, dat ik heel goed moest kijken, want ze zijn wel heel klein. Ze zijn voornamelijk in de eerste vier meter vanaf het pad gepoot, want verderop staan ze er al een poosje. Nu kan ik ook het busje, dat ik gistermiddag weg zag rijden plaatsen. Dat zijn vast en zeker de poters geweest. Mooi, dat ze zo snel waren. Ze zouden met dit weer ook niet lang kunnen liggen. Nou jongens, groeien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image