Statistieken
 • 0
 • 9
 • 32
 • 411.012
 • 1.135
 • 61
 • 1.218


Vanmiddag rond vijf uur is onze lieve Jikke aangereden door een auto. Ze is daarbij zo geraakt, dat ze aan haar verwondingen is overleden.
We zijn uiteraard ontzettend verdrietig, dat ze slechts 2 jaar mocht worden. Wat gaan we haar enorm missen.
We nemen even een pauze om van het verlies bij te komen. Ze hoorde er immers volledig bij…

Rust zacht, lief dametje…

16 gedachten over “Jikke is niet meer…”
  1. Dankjewel Wilfred. We raakten een hele lieve, gezellige, actieve, speelse en aanhalige huisgenote kwijt. Het is stiller geworden in huis.

  1. Dankjewel Rinske. Ondanks de rustige weg, extra rustig op zaterdag zelfs. En toch… Erg verdrietig, ze was mijn maatje en volgde me overal waar ik ging.

 1. Och heden, wat ontzettend jammer voor zo’n geliefd beestje!! Wat een nare manier om haar te verliezen. Dat kost even tijd om te wennen aan het gemis.

  1. Ja, het is nu stiller in huis. Slechts 2 jaar en 9 maanden mocht ze worden. Veel te jong overleden. Ze had veel plezier en gaf ons ook heel veel plezier. Erg verdrietig dit.

 2. Wat een naar bericht. Gecondoleerd met Jikke. Inderdaad erg verdrietig en zo ook op de manier waarop ze is overleden. Ik voel met jullie mee. Sterkte!

  1. Dankjewel, Ingrid. Waar ik altijd bang voor was is inderdaad werkelijkheid geworden. Een rustige weg met die “paar” auto´s. Voor Jikke een te veel…

  1. Dankjewel, Annemarie.
   Het is allemaal nog heel onwerkelijk. Binnen een paar minuten was haar leventje over en hebben wij een heel ander leven gekregen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.