Jikke en Ebba vangen ieders een muis!

Jikke en Ebba vangen ieders een muis!

 
Elke dag gaan de dametjes een poosje naar buiten. Tenminste als het mooi weer is. Ik wil ze nog graag een beetje in de gaten houden en ze bij de weg vandaan kunnen sturen als dat nodig mocht zijn. Daarbij laat ik me beslist niet natregenen! Nog geen half uurtje nadat ze via de achterdeur naar buiten waren gegaan, ging Ebba wel heel raar doen. Het leek wel of ze met iets gooide. Dát moest ik van dichtbij bekijken en warempel: ze had een klein veldmuisje gevangen! Toen vijf minuten later deed Jikke hetzelfde spelletje en had ook een muisje! Waar die twee muisjes vandaan zijn gekomen? Misschien vanonder de houtstapel of uit het hoge gras? Ondanks dat ze niet weten wat een muis is en ik ze het jagen niet heb geleerd, kennen ze het jagen toch al!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image