Jikke en Ebba gaan weer los!

Jikke en Ebba gaan weer los!

 
Nee, niet los in de zin van niet meer aan een lijntje of aan het tuigje. Dit keer meer in de zin van: ze gaan op zoek naar avontuur! Meteen als ik ze vraag “Jikke en Ebba naar buiten?” rennen ze voor mij aan. Eerst de kelderhal in, dan door de kelder naar de deur van Heiko zijn werkplaats. Als die open gaat is het een paar stappen tot aan de achterdeur en wanneer die los is… Dan zijn beide dametjes ook echt los! Ze kijken vaak nog even naar mij om en gaan dan verder met hun ontdekkingstocht. Als ik even ga checken of alles goed met ze is, geven ze me gelukkig elke keer antwoord en ze komen nu zelfs even weer binnen. Vaak om een beetje te eten of te drinken. Toen ik op Heiko´s bankje koffie ging drinken, kwamen Jikke en Ebba me zelfs gezelschap houden, door bij mij in de buurt te gaan liggen. Nu moeten ze alleen nog even leren, dat als ik ze roep om binnen te komen, dat ze dan ook kómen! Het gaat ietsjes sneller door ze met snoepjes te lokken, maar het is nog verre van ideaal. Toch ben ik ervan overtuigd, dat ook dat goed gaat komen! En Pantro? Die vindt het allemaal goed. Zolang hij maar zijn rust krijgt en kan genieten van zijn ouwen dag…
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image