Jaarboek nog te maken?

Jaarboek nog te maken?


“Geduld is een schone zaak!” En ik heb héél veel geduld, echt waar. Maar soms… Soms was vandaag. “Even een dagje rustig aan doen.” Dat was wat ik me vanochtend had voorgenomen. Na gisteren ook een noodzakelijk kwaad. Maar geen probleem, want ik heb inmiddels alle foto’s voor het jaarboek geselecteerd, dus ik kan beginnen met het daadwerkelijk vullen van het album. Tenminste, dat dacht ik. Dat ging helaas niet helemaal naar wens. Het programma van Albelli was een poosje niet gebruikt en daardoor moesten er updates worden geïnstalleerd. Geen probleem. Doet het systeem immers vanzelf. Maar toen kwam het. Het openen van het programma duurde zeker tien minuten. Oh… Mijn geduld wordt op de proef gesteld… Toen het programma dan eindelijk was geopend, duurde het zeker weer tien minuten voordat ik iets kon aanklikken. Oh… Mijn geduld wordt wel heel erg op de proef gesteld… Wanneer ik daarna de foto’s naar het album wil verslepen duurt dat óók weer zeker drie minuten per foto. Oh… Mijn geduld raakt een beetje op… Als ik de foto’s wil selecteren om de hoeken af te ronden duurt dat ook weer zeker vijf minuten. Ik sluit het programma én de laptop af en start alles opnieuw op. Daarna verwijder ik het programma van Albelli en installeer het opnieuw. Hetzelfde liedje van voren af aan. Oh… Mijn geduld is op! Via de site van Albelli de chat maar ingeschakeld. De medewerker stelde ook voor alles te verwijderen en opnieuw te installeren, maar zelfs poging twee werkte niet goed. Advies? Via hun website kan er ook een fotoboek gemaakt worden. Alleen zijn de mogelijkheden minder uitgebreid en daarmee wordt het jaarboek niet wat ik zou willen. Later maar eens proberen op de laptop van Heiko. Het is nu inmiddels drie uur later en er staat nog geen foto in het album. Ik stop ermee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta