Jaarboek 2018 vordert

Jaarboek 2018 vordert

   
Het valt nog niet mee, om een jaarboek samen te stellen hoor! Eerst moeten de duizenden foto´s worden gesorteerd, wat op zich al een hele vervelende klus is: zo veel foto´s zijn leuk! Dan moet ik mezelf afvragen of het een hoogte- of dieptepunt betreft. Niet? Dan niet in het album. Daarna moeten diverse keuzes worden gemaakt: wat wil ik als achtergrond? Kies ik er eentje van het programma of wordt het een van de eigen foto´s? Dan moet ik beslissen welke layout ik wil. En hoeveel foto´s wil ik op een bladzijde? Welke kleur kies ik bij deze serie? En dat per pagina… Inmiddels heb ik alle pagina´s gevuld! Althans de foto´s staan erin. Ze zijn per onderwerp op een pagina geslingerd. Nu is het een kwestie van alles fatsoeneren. De randjes afronden, een schaduwtje erachter, die een kleurtje geven en teksten invoeren. Ik ga meteen weer aan de slag, want er loopt een leuke actie met veel korting. Tot middernacht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image