Jaarboek 2018 vandaag besteld!

Jaarboek 2018 vandaag besteld!

 
De hele week ben ik dagelijks bezig geweest met het Jaarboek 2018. Dan eens een kwartiertje, dan weer een half uur. Ik wilde het woensdag namelijk graag af hebben, omdat Önskefoto, wat onderdeel is van Albelli Nederland, een hele mooie aanbieding had. Je kreeg tot 96 pagina´s gratis. Het lukte me echter niet om het fotoboek woensdag te bestellen. Het had wellicht gekund, maar dan waren er zeker fouten in geslopen of was er iets vergeten. Bijvoorbeeld waar ik vandaag nog aan dacht: in september was ik bij Erikshjälpen begonnen: niets over genoemd. Maar niet getreurd: donderdag kreeg ik een mailtje, dat de actie met zeven dagen was verlengd! Zodoende had ik ervoor gezorgd, dat het album gisteravond in concept klaar was, zodat Heiko alles nog eens kon controleren. Je kijkt immers vaak over je eigen fouten heen. Of je wilt ze gewoon niet zien… Vanochtend had ik de fouten die Heiko had gevonden nog gauw hersteld, waarna we even naar Aneby reden.

Heel toevallig hadden twee van onze vrienden gisteren naar mijn gezondheid geïnformeerd en gevraagd of het goed was om vanmiddag te komen. Heel erg jammer dat ik het moest afzeggen. Achteraf maar “goed”, want nadat we uit Aneby terugkwamen kon ik de bank weer opzoeken: pijn in de maagstreek. Binnenkort hoop ik de bezoekjes alsnog te plannen. Begin van de avond werd het gelukkig weer iets beter en ging ik meteen het boek bestellen. Tijdens het uploaden van de foto´s, wat ongeveer een uur duurde, kon ik rustig nog weer even gaan liggen. Nadat alles was verzonden bleek, dat het Jaarboek bijna 97 euro moest kosten en dat is nou net even te veel van het goede. Maar… Na het invoeren van de code voor “96 pagina´s gratis” werd de prijs echter ruim 40% lager! En dat terwijl er “slechts” 92 pagina´s in het Jaarboek zitten! Op dat moment heb ik het album toch maar besteld. Daarna konden eindelijk een paar foto´s van de harde schijf worden verwijderd: 1.137 in totaal, 7,09 GB. Alsof de laptop na het verwijderen sneller werd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image